Discovery 96.2 FM – descoperă esenţa!

Discovery FM- Radio Visurilor Tale! este un post de HIT-RADIO (CHR)*. Formatul de principiu: MUZICAL-DISTRACTIV. Playlist-ul Discovery 96.2 FM este reprezentat majoritar de interpreţi străini: Calvin Harris, Madonna, Daft Punk, Avicii, One Republic, David Guetta, Stromae, Katty Perry, Britney Spears, Maroon 5, Taylor Swift, One Direction şi alţ., + muzică autohtonă (30%), rusească şi romînească (cîte 5%).

Apropo, ştiai că:
La data de 1 august 2010, la ora 10, a început trasmisia "Radio Discovery Chişinău", pe frecvenţa 96,2 MHz.
Probalil ştiaţi că Discovery FM înseamnă – muzică bună, artişti de top, ştiri interesante şi informaţii utile. De cinci ani suntem împreună şi oferim prin intermediu artiştilor iubire, publicului nostru minunat.
Şi după cum ziua noastră a căzut în timpul verii, playlist-ul nostru minunat ,, Discovery Summer 30 min. Music Non- Stop", este dedicat tuturor radioascultătorilor, completat cu cea mai bună muzică de vară şi dinamică pe tot parcursul anului.
Ziua de naştere - sărbătoare plăcută care se marchează cu cei mai buni şi apropiaţi. În această zi ne-au felicitat interpreţii ale căroro melodii le asculţi în fiecare zi la domiciliu, pe drum, la concerte şi la radio Discovery FM pe 96, 2 FM.
Be good - Be ,,Discovery FM ☼ Summer"!!!


Discovery FM emite pe întreaga suprafaţă a municipiului Chişinău precum şi parţial în suburbii şi are emisie de 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână.

Intr-o lume indiferenta, confuza si cu valori răsturnate, Discovery FM este un altfel de radio, având un altfel de mesaj. Prin subiectele de actualitate, prin tonul cald si optimist al realizatorilor şi prin interesul pentru problemele ascultătorilor, radio Discovery FM este alături de toti cei care au nevoie de un prieten, de putere şi de speranta.

Programele transmise din studioul radio Discovery 96.2 FM sunt destinate celor care doresc sa cunoască mai multe din tematica sociala, medicala (sport şi sănătate), educativă, economică, culturala. Grila de emisie bogată în programe de ştiri, de divertisment, culturale, talk-show-uri, transmisiuni în direct, precum şi emisiuni dedicate tinerilor ne face să fim o alegere perfectă pentru ascultătorii de toate vârstele.

Un avantaj major îl constituie colaborarea cu aşa giganţi ai audio-vizualului precum Deutsche-Welle şi Radio France International de la care noi preluăm nu doar experienţa ci şi retransmitem pentru Dumneavoastră programe europene şi internaţionale realizate de aceste posturi.

Tinem să mulţumim audienţei impunătoare şi partenerilor de afaceri pentru că au ales să facă parte din familia "Discovery FM" şi ne motivează să fim cei mai buni!!!

Cu respect,
Preşedintele "Discovery FM"
Petru Stoian

* Contemporary Hit RadioContacte:
Radio tel.– +373 22 843 220
Emisie tel.– +373 22 843 220
Manager mob.– +373 69 870 853
Fax – +373 22 201 113
SMS – 4554

MD 2009, mun. Chisinau, bd. Dimitrie Cantemir, nr. 5/4,
e-mail: discoveryfm@gmail.com
Skype: discoveryfm96.2