*Caritate / A fost deschis contul bancar pentru Gheorghe Borta, tânărul diagnosticat cu tumoare pe creier

*Caritate / A fost deschis contul bancar pentru Gheorghe Borta, tânărul diagnosticat cu tumoare pe creier


Gheorghe Borta este tânărul din Costești, Ialoveni de numai 28 de ani care a fost diagnosticat pentru a doua oară cu von hipell lindou hemangioblastom de emisferă cerebeloasă pe stânga, o tumoare la creier. În 2014, tânărul a suferit prima intervenție chirurgicală cu aceeași diagnoză, însă pe partea dreaptă a creierului. Acum, mai mult ca niciodată tânărul are nevoie de ajutorul nostru pentru o nouă intervenție chirurgicală în Germania sau Turcia. Ca să se trateze are nevoie de aproximativ 15 000 de euro.
Gheorghe Borta din Costești, Ialoveni a simţit pe propria piele cât de crudă poate fi viaţa. Şi-a pierdut părinţii când era copil, astfel că a fost nevoit să crească mai repede ca alţii. Tânărul a reuşit să înveţe de la tatăl său că bărbatul e pilonul pe care se ţine casa, iar din acest motiv niciodată nu i-a fost frică de muncă şi nu-l speriau greutăţile.
Mai multe info pe:

http://www.stiripozitive.eu/libview.php?l=ro&idc=77&id=3170&t=/Stiri-Pozitive/Comunicate-de-presa/A-fost-deschis-contul-bancar-pentru-Gheorghe-Borta-tanarul-diagnosticat-cu-tumoare-pe-creier/
Adăugați un Mesaj

Nume:
E-Mail:
Introduceți mai jos codul din imagine: *