(ro) Băutura pe care trebuie să o consumi în fiecare dimineaţă. Licoarea minune ţi efectele ei benefice

(ro) Băutura pe care trebuie să o consumi în fiecare dimineaţă. Licoarea minune ţi efectele ei benefice


După un somn de 7-8 ore, corpul uman este deshidratat şi are nevoie de o doză de energie.

Imediat după ce se trezesc, multe persoane beau cafea, însă acest lucru agravează deshidratarea corpului. Specialiştii recomandă la micul dejun apă de cocos şi chlorella, o algă verde foarte apreciată la nivel global datorită proprietăţilor sale nutriţionale excepţionale.

Pe lângă vitaminele din grupul B-urilor, chlorella mai conţine o mulţime de alţi nutrienţi care au transformat-o într-un superaliment: alte vitamine: C, K, minerale (fier, magneziu), aminoacizi, proteine, clorofilă, antioxidanţi. Astfel că este considerată a fi chiar mai puternică decât spirulina).

Chlorella are şi proprietăţi antiinflamatorii care pot vindeca sistemul digestiv, dar creşte şi abilitatea organismului de a absorbi mai mulţi nutrienţi. De asemenea, este utilă în menţinerea greutăţii corporale, a sistemului imunitar şi pentru prevenirea cancerului.

Chlorella se regăseşte pe piaţă sub trei forme: capsule, pudră sau lichid. Pudra de chlorella se poate amesteca cu apă, sucuri de fructe, în smoothie-uri sau chiar şi în făina folosită la diverse aluaturi.

sursa:independent.md
Adăugați un Mesaj

Nume:
E-Mail:
Introduceți mai jos codul din imagine: *